marți, 15 martie 2011

SIGILIILE PLANETARE

SIGILIILE PLANETARE


Pentru a intelege mai bine conexiunea noastra, ca parte unitara dintr-un intreg, cu planetele din sistemul nostru..voi veni mai intai cu cateva argumente personale pe care sunteti liberi sa le recunoasteti sau sa le negati. :)


Luni-       Luna (chakra1)                 Rosu    DO      Marti-      Marte(chakra2)                 Oranj   RE
Miercuri- Mercur(chakra3)               Galben MI
Joi-         Jupiter(chakra4)                Verde   FA
Vineri-     Venus(chakra5)              Albastru SOL
Sambata-Saturn(chakra6-constiinta) Indigo LA
Duminica-Soarele/Sunday(chakra7)Violet    SI


Imi permit sa adaug faptul ca simbolul X (prezent in majoritatea sigiliilor de mai jos) sta sub semnul creatiei desavârsite,asa cum DaVinci a prezentat omul vitruvian si asa cum indica in mod subtil monograma greaca a lui HRISTOS - XP (X = Chi = H; P = Rho = R).
 Crucea e un simbol în formă de răscruce, formată de două sau mai multe linii. Regiunea e o zonă definită de intersectare: în general sunt patru regiuni. (spre exemplu: crucea sfântului Andrei, sau crucea în formă de X.) Insa nu o sa ma apuc sa tratez acest subiect din punct de vedere semiotic.(pentru mai multe detalii va recomand cartea: La început a fost semnul” de Traian D. Stănciulescu ). Ceea ce vreau sa subliniez este legătura directa și la toate nivelurile, pe care noi ar trebui s-o conștientizam. Arhetipurile sunt simboluri vizuale sau amprente energetice care există în psihicul nostru. Unele sunt uşor de înţeles în timp ce altele sunt folosite ca mesaje subliminale (cum ar fi: x-men, Dosarele X, planeta x etc) pentru a declansa la nivel de subconstient anumite efecte si cu anumite scopuri. 



 imagini magice ale sigiliilor, prin care putem intra în legătură cu energia şi vibraţia planetară


SIGILIUL SOARELUI    
SIGILIUL LUNII
SIGILIUL LUI MERCUR
SIGILIUL LUI VENUS
SIGILIUL LUI MARTE
SIGILIUL LUI JUPITER
SIGILIUL LUI SATURN

Un comentariu:

  1. Hey...stiu ca m.ai cautat in urma cu 1 an sau mai bine...aveam interdictie sa vb cu tine, de fapt cu oricine...imi cer scuze recent m.am eliberat de constrangeri. Daca doresti sa vb, cu drag. Tin la tine si mi.e dor. Sper ca esti ok. Andreea

    RăspundețiȘtergere