miercuri, 2 martie 2011

ROMÂNIA ESTE ŢARA ENERGIILOR DE ECHILIBRU PENTRU ÎNTREGUL SPAŢIU TERESTRU.

ROMÂNIA ESTE ŢARA ENERGIILOR DE ECHILIBRU PENTRU ÎNTREGUL SPAŢIU TERESTRU.


Şi în cazul Japoniei, Entităţile de Lumină Celestă preiau Energiile de Echilibru depozitate în România şi sub formă de jeturi (fluxuri, tuburi, culoare) colorate, aceste energii sunt dirijate spre spaţiul Japonez în funcţie de nevoile iminente.
Entităţile de Lumină Celestă duc din România spre Japonia fluxuri- jeturi de lumină pe frecvenţa următoarelor culori: roşu, verde, mov, galben şi albastru.
Aceste trasee de lumină se constituie în momentul de faţă în cele mai puternice jeturi care pornesc din România spre exteriorul graniţelor sale fizice şi energetice, iar în atmosfera Japoniei se transformă în cele mai puternice duşuri.
Energiile de echilibru a căror culoare am menţionat-o anterior, intră în scoarţa întregului spaţiu fizic şi metafizic al Japoniei, curăţindu-l de imense volume de energii de frecvenţă vibraţională joasă, iar oamenii locului absorb aceste energii de echilibru inclusiv prin tălpi în corpurile lor fizice şi energetice.
Indiferent de culoarea lor, aceste energii aparţin Noilor Energii ale Noului Pămînt, care purifică şi înlătură vechea energie a vechiului Pămînt, lăsând în urma lor după purificare o Lumină Nouă de vibraţie Argintie.
Acest proces de Energizare, Purificare şi Echilibrare care porneşte din România spre întreaga planetă Pământ, este un proces de durată, de aproximativ 200- 300 de ani; mai repede se poate termina acest proces, dar mai târziu de 300 de ani NU.
În finalul acestui proces, nu va mai exista nici-o capitală şi nici-o ţară a Terrei, care să nu fie racordată la Energiile de Echilibru ale României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu